Terug Gemeenteraad

Mon 11/10/2021 - 20:00 Spil CC Binder

Openbaar

Notulen vorige vergadering

Ruimte

Leefomgeving

  • Met het Lokaal Energie- en Klimaatpact slaan Vlaanderen en de gemeenten de handen in elkaar om samen de noodzakelijke transitie in het energie-en klimaatbeleid waar te maken. Het lokaal bestuur van Puurs-Sint-Amands engageert zich om projecten en acties op te zetten die betrekking hebben op minstens één van de vier werven van het pact, namelijk: 

    Vergroening: bomen en hagen planten, geveltuintjes, natuurgroenperken
    Verrijk je wijk: collectieve renovatie, hernieuwbare energie, energiegemeenschappen
    Iedere buurt deelt: toegangspunten tot koolstofvrije deelsystemen, elektrisch autodelen
    Water het nieuwe goud: ontharding, buffering en infiltratie op publiek en privaat domein

    In ruil voor deze extra inspanningen ontvangt het lokaal bestuur vanuit de Vlaamse overheid inhoudelijke en financiële ondersteuning. Voor Puurs-Sint-Amands gaat het voor 2022 over minstens 86.204 euro. Ook de komende jaren engageert de Vlaamse overheid zich om extra middelen ter beschikking van lokaal klimaatbeleid te stellen. Het lokaal bestuur van Puurs-Sint-Amands voorziet in 50% cofinanciering en legt dus voor elke euro subsidie ook een euro eigen middelen op tafel.  

  • Tegen 1 januari 2023 moeten de sociale huisvestingsmaatschappijen (SHM) en sociale verhuurkantoren (SVK) één woonactor vormen. Ten laatste tegen 31 oktober 2021 moet de gemeente hiervoor een voorstel van werkingsgebied indienen voor de woonmaatschappij die in Puurs-Sint-Amands actief zal zijn. Het Lokaal Woonoverleg van 2 juli 2021 adviseerde om het het huidige werkingsgebied van Woonveer Klein-Brabant binnen de gemeenten Bornem en Puurs-Sint-Amands te behouden.

    Het voorstel naar de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed is om voor de vorming van de woonmaatschappij het werkingsgebied te laten samenvallen met de gemeenten Puurs-Sint-Amands en Bornem.

  • Op donderdag 16 september vernam de gemeente het bericht van Infrabel over de mogelijke afschaffing van spoorlijn 54 tussen Mechelen en Sint-Niklaas. Dit zorgde voor heel wat opschudding. Het gemeentebestuur reageerde verbijsterd via een persbericht en tekenen – zoals aangekondigd - officieel protest aan via een resolutie op de gemeenteraad. Na goedkeuring zal deze resolutie overgemaakt worden aan Infrabel en aan de minister van mobiliteit Georges Gilkinet.

  • Er werd een aanvraag tot omgevingsvergunning (OMV_2021074959 / o/ref. OV 2021 232) ingediend voor het omvormen van een bureel naar een wooneenheid, voor het perceel gelegen te Kerkhofdries 27, 5de afdeling, sectie A nr. 334L.

    In de aanvraag tot omgevingsvergunning is een beperkte verbreding van gemeentewegen Kerkhofdries en Patronaatstraat opgenomen, zodanig dat de rooilijn aangepast wordt aan de feitelijke toestand.

    Er werd een openbaar onderzoek gehouden gedurende een termijn van 30 dagen van 31 mei 2021 tot en met 29 juni 2021. Er werden geen standpunten, opmerkingen of bezwaren die betrekking hebben op de zaak der wegen ingediend.

    Aan de gemeenteraad wordt gevraagd kennis te nemen van het resultaat van het openbaar onderzoek, en een besluit over de zaak van de wegen te nemen, vooraleer het college van burgemeester en schepenen een beslissing neemt over de aanvraag tot omgevingsvergunning.

Werken

Ondersteuning

ICT

  • De digitale transformatie biedt kansen voor het lokaal bestuur maar de toenemende rol en belang van technologie en digitale informatie kent ook een aantal risico’s. Eén van die risico’s is de toenemende cybercriminaliteit. De potentiële schade die organisaties en de maatschappij kunnen oplopen is groot en dat maakt cyberveiligheid een belangrijk maatschappelijk thema.

    In het rapport na de informatieveiligheids-audit - uitgevoerd door de firma NVISO - wordt aanbevolen om de netwerkbeveiliging van het gemeentelijk netwerk te verhogen door implementatie van netwerksegmentatie- en netwerktoegangscontrolesysteem.

    Gelet op het feit dat bijna alle gebouwen van het lokaal bestuur Puurs-Sint-Amands publiek toegankelijk zijn, is het potentieel gevaar tot cybercriminaliteit aanzienlijk. Een van de stappen tot een betere cyber-beveiliging is de toegang tot het gemeentelijknetwerk te beperken via een geautomatiseerde toegangscontrole.

    Via een netwerktoegangscontrolesysteem - in het Engels "Network Access Control system (NAC)" - kunnen apparaten die niet gekend zijn of niet voldoen aan een bepaald kenmerk of beleid de toegang tot het netwerk worden ontzegd, in quarantaine worden geplaatst of slechts beperkte mate toegang krijgen tot gegevensbronnen, toepassingen of randapparatuur. Op deze manier wordt voorkomen dat derden het gemeentelijk netwerk kunnen infecteren of toegang krijgen tot onze gegevensbronnen.

    In het kader van de opdracht “Verhoging netwerkbeveiliging d.m.v. netwerktoegangscontrole (NAC)” werd een bestek met nr. G-2021-048 opgesteld door de dienst ICT.

    De uitgave voor deze opdracht wordt geraamd op € 70.000,00 excl. btw of € 84.700,00 incl. 21% btw

    Er wordt voorgesteld de opdracht te gunnen bij wijze van de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.

Onroerend goedbeheer

  • Op 3 juni 2019 werd door de gemeenteraad het RUP Haverblok definitief vastgesteld. In dit RUP werd een nieuwe wegenis voorzien, zoals afgebeeld op het bestemmingsplan. Dit houdt in dat er een nieuwe gemeenteweg dient gevestigd te worden conform de procedure van het Decreet houdende de gemeentewegen.

  • Op 3 juni 2019 werd door de gemeenteraad het RUP Haverblok definitief vastgesteld. In dit RUP werd een publieke voetgangers- en fietsersverbinding opgenomen, zoals afgebeeld op het bestemmingsplan. Het gewenste tracé werd met een indicatieve pijl aangeduid, hetgeen afgestemd is op alle andere bestemmingszones van het volledige gebied. Dit houdt in dat de bestaande gemeenteweg, namelijk sentier nr. 92, verplaatst moet worden.

  • Het RUP Dorpshart Hoogstraat voorziet twee projectzones in artikel Bp 2 (bebouwing park). De gemeente is eigenaar van deze zones, maar heeft geen intentie om deze zelf te ontwikkelen. Ons bestuur wenst deze gronden te verkopen, inclusief een zone voor parkings. Er werd gekozen voor een verkoop onder gesloten omslag, waarbij de beeldkwaliteit, samen met de prijs, mee bepalend zal zijn.

    Het betreft de verkoop van:
    - projectgebied 1 van 648,15 m², zijnde een deel van de volgende percelen kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummers 358 P2/dl en 358R2/dl;
    - projectgebied 2 van 606,70 m², zijnde een deel van de volgende percelen kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummers 358 D3/dl, 355G/dl en 355F/dl;
    - lot HG 90/1 van 18,05 m², zijnde kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 836G;
    - lot HG 90/2 van 18,15 m², zijnde kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 836K;
    - lot HG 90/3 van 18,20 m², zijnde kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 836L;
    - lot HG 90/4 van 18,30 m², zijnde kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 836M;
    - lot HG 90/5 van 18,40 m², zijnde kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 836N;
    - lot P1 van 16,40 m², zijnde kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 355F/dl;
    - lot P2 van 16,45 m², zijnde kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 355F/dl;
    - lot P3 van 16,50 m², zijnde kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 355F/dl. 

    De gronden staan afgebeeld op een opmetingsplan hiervan opgemaakt door Geomodus bv te Berchem op 29 april 2021.

    De gronden zullen verkocht worden via een verkoopprocedure 'bieden onder gesloten omslag', die verwant is met een openbare verkoop. De verkoop zal afgehandeld worden op basis van de hoogst geboden aankoopprijs, alsook op basis van de beeldkwaliteit. Op de 2 projectgebieden samen mogen maximaal 8 appartementen worden opgericht. 
    De minimum verkoopprijs werd vastgesteld op € 450.000,00, zoals blijkt uit het schattingsverslag opgemaakt door Tom Peeters, beëdigd landmeter-expert te Willebroek op 19 september 2021.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands gaat over tot verkoop van een handelspand op het gelijkvloers, gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs aan het Dorpshart 7-9, kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 304K/P0005, voor 387/1000sten, met een oppervlakte volgens kadaster van 427 m² en een garagebox kadastraal gekend 1ste afdeling sectie B nummer 304S, voor 200/1000sten, met een oppervlakte volgens kadaster van 110 m². Het verkoopdossier werd op voldoende wijze gepubliceerd. Er werd, binnen de gestelde termijn, één kandidatuur ontvangen. De kandidaat heeft jarenlange ervaring in de horeca. Zij voorzien in dit de pand de oprichting van een taverne met ruime openingsuren. De kandidatuur voldoet aan de toelaatbaarheidsvoorwaarden. De inpassing in de ruimtelijke planning en potentiële ruimtelijke en architecturale kwaliteit, de kwaliteit van het financieel en commercieel plan van de handelszaak binnen het project met inbegrip van de visie op het project en de verantwoording van het programma alsook de financiële voorwaarden werden positief beoordeeld. De geboden prijs bedraagt € 280.000,00.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal verschillende percelen grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Breendonk ter plaatse Steenbosschen kadastraal gekend derde afdeling sectie B 265, 275A en 274 met een oppervlakte volgens kadaster van 10370 m², 9739 m² en 9130 m², tegen een totaalprijs van € 204.673,00, alle vergoedingen inbegrepen. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de inrichting als bos. Deze aankoop kan, voor zover er op een perceel nog geen bos aanwezig is, rekenen op een subsidie van de Vlaamse overheid voor de lokale besturen.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een perceel grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Breendonk ter plaatse Steenbossen kadastraal gekend derde afdeling sectie B nummer 260A met een oppervlakte volgens kadaster van 4946 m², tegen een totaalprijs van € 29.593,80, alle vergoedingen inbegrepen. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de inrichting als bos. Deze aankoop kan, voor zover er op een perceel nog geen bos aanwezig is, rekenen op een subsidie van de Vlaamse overheid voor de lokale besturen.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een perceel grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Breendonk ter plaatse Steenbosschen kadastraal gekend derde afdeling sectie B nummer 271A met een oppervlakte volgens kadaster van 5435 m², tegen een totaalprijs van € 105.000,00, alle vergoedingen inbegrepen. Dit perceel is gelegen in RUP Veurt-Steenbossen in zone voor woonreservegebied. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de inrichting deels als bos met wadi. Deze aankoop kan, voor zover er op een perceel nog geen bos aanwezig is, rekenen op een subsidie van de Vlaamse overheid voor de lokale besturen.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal twee percelen grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs nabij Essendries ter plaatse Molengracht kadastraal gekend eerste afdeling sectie D nummers 423 en 426 met een oppervlakte volgens kadaster van 14405 m² en 2805 m², tegen een totaalprijs van € 120.470,00, alle vergoedingen inbegrepen. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, gezien de strategische ligging van deze percelen in de nabijheid van RUP Poortersbossen.

  • De woning op en met grond, gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Oppuurs aan Voortstraat 4 kadastraal gekend 6de afdeling sectie B nummer 106B met een oppervlakte volgens kadaster van 215 m², wordt te koop aangeboden. De woning zal worden aangekocht tegen een totaalprijs van € 180.000,00, alle vergoedingen inbegrepen. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, gezien de ligging van deze eigendom in het toekomstige masterplan Oppuurs.

Project Scheeveld - Aankoop gronden
  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal twee stroken grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Molenbempden kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 133B en 133E/2 met een oppervlakte volgens kadaster van 84 m² en 78 m², tegen een totaalprijs van € 575,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De stroken grond zullen gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 101B met een oppervlakte volgens meting van 111 m², tegen een totaalprijs van € 1.281,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 101G met een oppervlakte volgens meting van 18 m², tegen een totaalprijs van € 1.768,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 101F met een oppervlakte volgens meting van 9 m², tegen een totaalprijs van € 1.620,00 alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal twee stroken grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummers 75K en 75N met een oppervlakte volgens meting van 7 m² en 278 m², tegen een totaalprijs van € 3.918,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De stroken grond zullen gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Molenveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 108D met een oppervlakte volgens meting van 110 m², tegen een totaalprijs van € 660,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Molenveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 108C met een oppervlakte volgens meting van 110 m², tegen een totaalprijs van € 660,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Oppuurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend zesde afdeling sectie B deel van nummer 2C met een oppervlakte volgens meting van 33 m², tegen een totaalprijs van € 198,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Oppuurs ter plaatse Meir kadastraal gekend zesde afdeling sectie B deel van nummer 6B met een oppervlakte volgens meting van 7 m², tegen een totaalprijs van € 324,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Oppuurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend zesde afdeling sectie B deel van nummer 7H met een oppervlakte volgens meting van 131 m², tegen een totaalprijs van € 1.086,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Oppuurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend zesde afdeling sectie B deel van nummer 12A met een oppervlakte volgens meting van 107 m², tegen een totaalprijs van € 642,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Oppuurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend zesde afdeling sectie B deel van nummer 10B met een oppervlakte volgens meting van 88 m², tegen een totaalprijs van € 528,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Kammeland kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 67K met een oppervlakte volgens meting van 245 m², tegen een totaalprijs van € 2.590,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 67E met een oppervlakte volgens meting van 26 m², tegen een totaalprijs van € 7.500,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 73F met een oppervlakte volgens meting van 3 m², tegen een totaalprijs van € 882,50, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 64E met een oppervlakte volgens meting van 14 m², tegen een totaalprijs van € 2.450,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 64D met een oppervlakte volgens meting van 13 m², tegen een totaalprijs van € 1.825,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Scheeveld kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 64C met een oppervlakte volgens meting van 13 m², tegen een totaalprijs van € 1.930,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Het Kammeland kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 64B met een oppervlakte volgens meting van 128 m², tegen een totaalprijs van € 1.668,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Het Kammeland kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 63E met een oppervlakte volgens meting van 278 m², tegen een totaalprijs van € 1.668,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een strook grond aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Het Kammeland kadastraal gekend eerste afdeling sectie A deel van nummer 60E met een oppervlakte volgens meting van 100 m², tegen een totaalprijs van € 1.125,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld. De strook grond zal gevoegd worden bij het openbaar domein.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een perceel hooiland aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Vierbunders kadastraal gekend eerste afdeling sectie A nummer 93 met een oppervlakte volgens kadaster van 2505 m², tegen een totaalprijs van € 7.300,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een perceel hooiland aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse 4 Bunders kadastraal gekend eerste afdeling sectie A nummer 94 met een oppervlakte volgens kadaster van 1690 m², tegen een totaalprijs van € 6.000,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een perceel hooiland aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Vierbunders kadastraal gekend eerste afdeling sectie A nummer 95 met een oppervlakte volgens kadaster van 1910 m², tegen een totaalprijs van € 4.875,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld.

  • De gemeente Puurs-Sint-Amands zal een perceel hooiland aankopen gelegen te Puurs-Sint-Amands grondgebied Puurs ter plaatse Het Kammeland kadastraal gekend eerste afdeling sectie A nummer 60D met een oppervlakte volgens kadaster van 4934 m², tegen een totaalprijs van € 29.604,00, alle vergoedingen inbegrepen alsook opstanden. Deze aankoop gebeurt voor openbaar nut, met name voor de heraanleg van het Scheeveld.

Mededelingen

Vragen